سومین پیش‌نشست همایش بین‌المللی حضرت ابوطالب(ع)؛ حامی پیامبر اعظم(ص) برگزار می‌شود

image_2019_6_22-9_53_44_616_YXb

سومین پیش‌نشست همایش بین‌المللی حضرت ابوطالب(ع)؛ حامی پیامبر اعظم(ص) با موضوع «ابوطالب(ع) مؤمن قریش» با حضور آیت‌الله یوسفی غروی و حجج‌اسلام‌و‌المسلمین ایمانی مقدم، محمدی، صباحی کاشانی و مطهری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سومین پیش‌نشست همایش بین‌المللی حضرت ابوطالب(ع)؛ حامی پیامبر اعظم(ص) با عنوان «ابوطالب(ع) مؤمن قریش» از سوی مجمع جهانی اهل بیت علیهم‌السلام و با همکاری نهادهای همسو در قم برگزار می شود.

آیت‌الله «محمدهادی یوسفی غروی» رئیس شورای علمی همایش، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا ایمانی مقدم معاون امور فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، حجت‌الاسلام‌والمسلمین رمضان محمدی مدیر گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدمهدی صباحی کاشانی رئیس مؤسسه تحقیقاتی حضرت ابوطالب(ع) و حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمیدرضا مطهری رئیس پژوهشگاه تاریخ و سیره سخنرانان این پیش نشست هستند.

این پیش‌نشست علمی روز دوشنبه 3 تیر ساعت 18 تا 20 در سالن اجتماعات انجمن‌های عملی حوزه واقع در بلوار جمهوری اسلامی، کوچه 2 برگزار می‌شود.

تا کنون دو پیش‌نشست در راستای برگزاری همایش بین‌المللی حضرت ابوطالب(ع)؛ حامی پیامبر اعظم(ص) برگزار شده است، نخستین پیش‌نشست با موضوع «مسأله‌یابی موضوعات همایش ابوطالب علیه‌السلام» به همت انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و با همکاری مجمع جهانی اهل بیت علیهم‌السلام در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

دومین پیش‌نشست نیز در قالب دو کارگاه آموزشی پژوهشی با موضوعات «موضوع‌شناسی تخصصی همایش حضرت ابوطالب علیه‌السلام» با ارائه حجت‌الاسلام‌ والمسلمین «محمدحسن شفیعی شاهرودی» و «کارگاه مهارت افزایی مقاله نویسی همایش حضرت ابوطالب علیه‌السلام» با ارائه خانم «صغری فهیمی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

همایش بین‌المللی «حضرت ابوطالب علیه‌السلام؛ حامی پیامبر اعظم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم» در چهار بخش «تاریخ و سیره»، «کلام و عقاید»، «شعر و ادب» و همچنین «مصنَّفات و مصنِّفین» اسفند سال ۱۳۹۸ در قم برگزار می‌شود.

در این همایش بین‌المللی، جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، آستان مقدس حسینی، مؤسسه تحقیقات و نشر حضرت ابوطالب(ع)، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، پژوهشگاه علوم و فرهنگ دفتر تبلیغات اسلامی، مرکز آموزش زبان حوزه های علمیه، جامعه‌المصطفی(ص)‌العالمیه، دانشگاه بین‌المللی اهل بیت(ع)، مؤسسه فرهنگی میراث نبوت، پژوهشکده الذریه النبویه، مؤسسه فرهنگی مذهبی قاسم‌بن‌الحسن(ع) ، مؤسسه فرهنگی هنری ابناء‌الرسول(ص) و تعدادی از نهادهای دینی و فرهنگی دیگر، همکاری و مشارکت دارند.

مهلت ارسال چکیده مقالات تا ۳۱ اردیبهشت سال ۱۳۹۸ به پایان رسید و مهلت ارسال اصل مقالات تا ۳۰ مهر ۱۳۹۸ ادامه دارد. پژوهشگران جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به نشانی http://ahl-ul-bayt.org/fa/abutalib مراجعه کنند.