اختتامیه به یادماندنی دوره‌های تابستانه اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی

دستجرد

آیین اختتامیه رویش 98 با حضور 200 نفر از فراگیران اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در اردوگاه باغ کوثر دستجرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم نیره قاسمی‌زادیان از برگزاری اختتامیه دوره‌های آموزشی اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی خبر داد.

رئیس اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی در این رابطه گفت: همزمان با اتمام دوره‌های تابستان اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی، آیین اختتامیه این دوره‌ها با حضور 200 نفر از فراگیران، در اردوگاه دستجرد برگزار شد.

وی در ادامه افزود: رویش 98 دوازدهمین ترم آموزشی این اداره بود که با حضور 895 نفر از فراگیران برگزار شد.

قاسمی زادیان گفت: به دستور مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و همکاری مسئولان، در ترم تابستان علاوه بر طلاب مجموعه، پذیرای خانواده طلاب، کارکنان و استادان در گروه سنی کودک، نوجوان و جوان بودیم و به لطف خداوند دوره‌ها با رضایت حداکثری فراگیران و خانواده‌ها به پایان رسید.

وی خاطرنشان کرد: ترم تابستان اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی در بازه زمانی 6 هفته‌‌ای برگزار شد و آیین اختتامیه این دوره‌ها روز شنبه 12 مرداد 98 با حضور 200 نفر از فراگیران در اردوگاه باغ کوثر دستجرد برگزار شد.