پاییز شورانگیز اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی

دوره های مهارتی فرهنگی

ثبت‌نام سیزدهمین دوره‌ آموزش‌های مهارتی فرهنگی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم نیره قاسمی‌زادیان از آغاز ثبت‌نام ترم پاییزه اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی خبر داد.

رئیس اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی گفت: ثبت‌نام ترم آموزشی پاییز 98 از تاریخ 15 شهریور شروع و تا 28 شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه افزود: این ترم، سیزدهمین ترم آموزشی اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی است که در بیش از 40 دوره آموزشی و در قالب 4 دپارتمان ادبیات، فناوری اطلاعات، هنرهای دستی و هنرهای تجسمی ارائه شده است و تمامی طلاب مجموعه بزرگ جامعه‌الزهرا علیهاالسلام می‌توانند در این دوره‌ها ثبت‌نام کنند.

رئیس اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی خاطر نشان کرد: طلاب جاری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با مراجعه به سامانه دانش‌پژوهان و پنل شخصی امکان ثبت‌نام در این دوره‌ها را خواهند داشت و سایر طلاب نیز می‌توانند با مراجعه حضوری به اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی، واقع در زیرزمین سالن آیت‌الله بهاءالدینی روند ثبت‌نام خود را تکمیل کنند.

قاسمی زادیان در پایان گفت: ترم پاییز 98 از اول مهر شروع خواهد شد و به دلیل محدودیت ظرفیت، اولویت ثبت‌نام با افرادی است که زودتر اقدام کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعت اداری با شماره‌های 32112446 و 32112332 تماس بگیرند.

دانلود جدول برنامه های آموزش های مهارتی فرهنگی ویژه دوره پاییزه