ششمین دوره تخصصی تربیت مربی کودک و نوجوان برگزار می‌شود

تربیت مربی کودک و نوجوان

ششمین دوره تخصصی تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه فارغ‌التحصیلان سطح دو جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: ششمین دوره تخصصی تربیت مربی کودک و نوجوان با همکاری مرکز آموزش‌های کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی، همزمان با شروع ترم تحصیلی مهر ماه آغازمی شود و فارغ‌التحصیلان  سطح 2 می‌توانند در این طرح ثبت نام کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی با بیان اینکه این طرح به مدت دو ترم هر روز ساعت 14 الی 18 برگزار می­شود، گفت: شرکت کنندگان در این دوره، مهارت ارتباط گیری با کودک و نوجوان را فرا گرفته و در پایان گواهی معتبر دریافت می‌کنند.

معاون فرهنگی تبلیغی، زمان ثبت نام در این طرح تا 27 شهریور ماه اعلام کرد و اظهار داشت: علاقه‌مندان جهت ثبت نام می‌توانند از ساعت ۷ تا ۱۴ با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۴۳۱ تماس گرفته  و یا به سامانه شمیم به نشانی www.shamim.jz.ac.ir مراجعه کنند.

تربیت مربی کودک و نوجوان