دفاع از پایان‌نامه «بررسی شبهات اعجاز علمی قرآن پیرامون زمین‌شناسی با تأکید بر شبهات کتاب نقد قرآن»

اطلاعیه دفاع با موضوعبررسی شبهات اعجاز علمی قرآن پیرامون زمین شناسی با تأکید بر شبهات کتاب نقد قرآن چهار شنبه 27شهریورساعت4 (2)

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «بررسی شبهات اعجاز علمی قرآن پیرامون زمین‌شناسی با تأکید بر شبهات کتاب نقد قرآن» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته تفسیر و علوم قرآن با موضوع «بررسی شبهات اعجاز علمی قرآن پیرامون زمین‌شناسی با تأکید بر شبهات کتاب نقد قرآن» با ارائه خانم راضیه جعفرزاده برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمد نقیب، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی سازندگی، داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه، روز چهارشنبه 27 شهریور ساعت 16 در سالن جلسات ساختمان اداری آقایان برگزار می‌شود.