بازتاب رسانه ای مراسم آغاز سال تحصیلی جامعه الزهرا

آیین آغاز سال تحصیلی 98 (17)

مراسم آغاز سال تحصیلی جامعه الزهرا علیهاالسلام بازتاب خوبی در رسانه های مختلف داشت.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، مراسم آغاز سال تحصیلی جامعه الزهرا علیهاالسلام که روز سه شنبه 26 شهریورماه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی و آیت الله علیرضا اعرافی در تالار بیداری اسلامی این مرکز علمی آموزشی برگزار شد به صورت زنده از شبکه نور (شبکه استانی قم) پخش شد. همچنین بخش هایی از این مراسم به صورت زنده از شبکه قرآن نیز روی آنتن رفت.

خبرگزاری صدا و سیما نیز با تهیه گزارشی از این مراسم، خبر آن را ضمن پخش در اخبار حوزه و دانشگاه شبکه خبر، در بخش های خبری استانی نیز بازتاب داد.

خبر گزاری حوزه و رسا نیز ضمن انتشار اخبار و گزارش های تصویری از این رویداد، کلیپ های گزیده این مراسم را روی خروجی خود قرار دادند.

در این مراسم که با حضور پرشور طلاب این موسسه علمی برگزار شد، از برگزیدگان ششمین دوره مسابقه علمی کوثر نیز تجلیل بعمل آمد.

خبرگزاری ها و پایگاه های اطلاع رسانی دیگر نیز اخبار این رویداد علمی را پوشش دادند.