دفاع از پایان‌نامه «احکام سکونت در مجتمع‌های مسکونی»

اطلاعیه دفاع با موضوع تاحکام سکونت در مجتمع های مسکونی (افعال و ترک افعال ضمان آور زندگی در آپارتمان ها چهارشنبه17مهر ساعت10

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «احکام سکونت در مجتمع‌های مسکونی(افعال و ترک افعال ضمان‌آور زندگی در آپارتمان‌ها)» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته فقه و اصول با موضوع «احکام سکونت در مجتمع‌های مسکونی(افعال و ترک افعال ضمان‌آور زندگی در آپارتمان‌ها)» با ارائه خانم سکینه واحدی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ضیایی فر، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی اکبر نوری، داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه، روز چهارشنبه 17 مهر ساعت 10 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.