دفاع از پایان‌نامه «ترجمه کتاب از فارسی به اردو، توسل با استمداد از اولیاء خدا، اثر آیت‌الله سبحانی»

اطلاعیه دفاع با موضوع ترجمه کتاب از فارسی به اردو، توسل با استمداد از اولیاء خدا، اثر آیت الله سبحانی شنبه20مهر ساعت9

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «ترجمه کتاب از فارسی به اردو، توسل با استمداد از اولیاء خدا، اثر آیت‌الله سبحانی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته کلام اسلامی با موضوع «ترجمه کتاب از فارسی به اردو، توسل با استمداد از اولیاء خدا، اثر آیت‌الله سبحانی» با ارائه خانم نسرین بیگم برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلام جابر محمدی ، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدذاکر حسین جعفری، داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه، روز شنبه 20 مهر ساعت 9 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.