مراسم یادبود استاد محمدخشت چین برگزار می‌شود

تسلیت

مراسم یادبود استاد محمدخشت چین، استاد جامعه الزهرا(س) که چندی پیش دار فانی را وداع گفت، برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم یادبود مرحومه سرکار خانم منصوره محمدخشت چین استاد جامعه الزهرا علیهاالسلام از سوی اداره کل روابط عمومی و بین الملل جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این مراسم، یاد و خاطره مرحوم پدر سرکار خانم کبیر استاد جامعه الزهرا علیهاالسلام، مرحوم پدر جناب آقای محسن مقوم امینی و مرحوم برادر خانم‌ها ظهرابی از کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام نیز گرامی داشته می‌شود.

این مراسم، امروز سه شنبه 28 آبان بعد از نماز ظهر و عصر در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

حضور طلاب، اساتید و کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام باعث شادی روح رفتگان و تسلی دل بازماندگان خواهد بود.