به همت اداره قرآن وحدیث جامعه الزهرا (س)؛

مسابقه کتابخوانی «کلمه طیبه» برگزار می‌شود

مسابقه کتابخوانی کلمه طیبه

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری مسابقه کتابخوانی «کلمه طیبه» با تکیه بر متن کتاب «مبانی قرآنی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری حفظه‌الله‌تعالی» تألیف حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم طیبه سادات طباطبایی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: اداره قرآن وحدیث جامعه الزهرا علیهاالسلام مسابقه کتابخوانی «کلمه طیبه» را با هدف بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی در بین طلاب سطوح مختلف جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌کند.

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: رهبر حکیم انقلاب مدظله‌العالی با صدور «بیانیه گام دوم انقلاب» و برای ادامه راه روشن و پرافتخار انقلاب به تبیین دستاوردهای شگرف چهار دهه گذشته پرداخته و توصیه‌های اساسی به‌منظور «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» ارائه فرموده‌اند.

طباطبایی ادامه داد: بدیهی است در شرایط کنونی ضرورت تبیین و آگاهی‌بخشی درباره این سند مهم و اساسی، از وظایف طلاب حوزه‌های علمیه به شمار می رود.

وی تصریح کرد: جامعه الزهرا علیهاالسلام به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران جهان تشیع در راستای انجام رسالت خویش در این زمینه، مسابقه کتابخوانی «کلمه طیبه» را به صورت مطالعاتی با تکیه بر متن کتاب «مبانی قرآنی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری حفظه‌الله‌تعالی» تألیف حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی اجرا می‌کند.

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام، مهلت شرکت در این مسابقه را تا 30 بهمن اعلام کرد و گفت: علاقه‌مندان جهت دریافت دفترچه سؤالات و فایل کتاب به سرای ثقلین واقع در ورودی ساختمان شهید بهشتی مراجعه کرده یا از طریق سایت و کانال جامعه الزهرا علیهاالسلام سؤالات و فایل متن کتاب را دریافت کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۳۵۵ تماس بگیرید.

جهت دریافت فایل کتاب «مبانی قرآنی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری حفظه‌الله‌تعالی» این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مسابقه کلمه طیبه این پیوند را فعال کنید.