عرضه مجموعه نرم‌افزارهای نور با تخفیف استثنایی

طرح ویژه همراهان نور

طرح ویژه همراهان نور در قالب پیشخوان جدید محصولات نور با همکاری مرکز تحقیقات علوم کامپیوتری علوم اسلامی (نور) ویژه طلاب و پژوهشگران جامعه‌الزهرا علیهاالسلام عرضه می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مرکز تحقیقات علوم کامپیوتری علوم اسلامی (نور) با همکاری معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در راستای شناسایی و خدمت‌رسانی به کاربران هدف در حوزه‌های علمیه و مراکز پژوهشی، اقدام به ارائه مجموعه محصولات خود در قالب طرح ویژه همراهان نور کرده است.

اساتید، پژوهشگران و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در این طرح می‌توانند مجموعه نرم‌افزارهای نور را به صورت پرتابل و با ۹۰ درصد تخفیف خریداری کنند.

مهلت ثبت نام در این طرح تا 20 بهمن است و علاقه‌مندان جهت ثبت نام در این طرح می‌توانند هر روز ساعت 8 تا 12 با شماره تلفن ۳۲۱۱217۶ تماس بگیرند.

برشور طرح ویژه همراهان نور2