سخنرانی استاد عالی در درس اخلاق جامعه‌الزهرا(س)

درس اخلاق

حجت الاسلام والمسلمین عالی با حضور در درس اخلاق جامعه الزهرا علیهاالسلام به تبیین موضوع «سیره تربیتی حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها» می‌پردازد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه درس اخلاق اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام روز یکشنبه 27 بهمن ساعت ۱۱ تا ۱۲ در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

با توجه به ایام ولادت باسعادت حضرت زهرا علیهاالسلام، موضوع این جلسه درس اخلاق، «سیره تربیتی حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها» است که حجت الاسلام والمسلمین مسعود عالی، استاد اخلاق حوزه به تبیین آن می‌پردازد.

درس اخلاق اختصاصی اساتید نیز با حضور بانو مجتهده گل گیری استاد درس خارج حوزه علمیه خواهران روز یکشنبه 27 بهمن ساعت 11 تا 12، یک هفته در میان در سالن جلسات طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی برگزار می‌شود.

جلسات درس اخلاق جامعه‌الزهرا علیهاالسلام هر هفته روزهای یکشنبه ساعت ۱۱ تا ۱۲ با حضور اساتید و بانوان طلبه برگزار می‌شود.