ره توشه دیجیتال ماه مبارک رمضان ۱۳۹۹ منتشر شد

ره توشه رمضان 1399

ره توشه ماه مبارک رمضان ۱۳۹۹ به مسائل مهم کشور از جمله شهادت سردار بزرگ اسلام شهید سپهبد قاسم سلیمانی و همچنین مسئله افزایش جمعیت و فرزندآوری نیز پرداخته است.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کتاب ره توشه راهیان نور ماه مبارک رمضان ۱۳۹۹ از سوی گروه تولید محتوای معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی منتشر شد.

با توجه به شیوع بیماری کرونا در جهان و لغو تبلیغات چهره به چهره در ماه مبارک رمضان، ره توشه راهیان نور ماه مبارک رمضان ۱۳۹۹ برادران و خواهران که هر سال به صورت کتاب منتشر می شد، به صورت نسخه PDF در اختیار مبلغان قرار می گیرد.

کتاب ره توشه از سال ۱۳۷۴ به عنوان محتوای مورد نیازهای مبلغان در مناسبت‌های تبلیغی منتشر می شود و برای مبلغان نیز یک اثر آشنا و پرکاربرد است.

در ره توشه ماه مباک رمضان ۱۳۹۹ به مناسبت ها توجه بیشتری شده، همچنین به مسائل مهم کشور از جمله شهادت سردار بزرگ اسلام شهید سپهبد قاسم سلیمانی و همچنین مساله افزایش جمعیت و فرزندآوری نیز پرداخته است.

ره توشه ماه مبارک رمضان ۱۳۹۹ (ویژه برادران)

ره توشه ماه مبارک رمضان ۱۳۹۹ (ویژه خواهران)

دریافت تصویر خبر