اعلام منابع آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو در دانشکده هدی

دانشکده هدی -پذیرش

منابع آزمون اختصاصی پذیرش طلاب و جدول رشته ها، مواد و ضرایب امتحانی از سوی معاونت آموزش و پژوهش دانشکده هدی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی وابسته به جامعه الزهرا علیهاالسلام با مجوز رسمی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور برای سال ۱۳۹۹ از بین بانوان طلبه در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد.

در دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی، هفت رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد که شامل «روانشناسی اسلامی مثبت گرا»، «فلسفه و کلام اسلامی»، «شیعه شناسی»، «علوم قرآن و حدیث»، «حقوق خصوصی»، «مدیریت آموزشی» و «حقوق جزا و جرم شناسی» هستند.

منابع آزمون اختصاصی پذیرش طلاب و جدول رشته‌ها، مواد و ضرایب امتحانی از سوی معاونت آموزش و پژوهش دانشکده هدی اعلام شده است و بانوان طلبه از طریق آزمون اختصاصی پذیرفته می‌شوند.

دارندگان مدرک کارشناسی دانشگاهی، با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل دروس حوزوی، مجاز به شرکت در این آزمون هستند.

بر اساس این گزارش، زمان ثبت نام و برگزاری آزمون متعاقبا اعلام می‌شود.

جهت مشاهده منابع آزمون اختصاصی پذیرش طلاب و جدول رشته ها، مواد امتحانی و ضرایب این پیوند را فعال کنید.

دریافت تصویر خبر