فصلی تازه در آموزش‌های مهارتی فرهنگی جامعه‌الزهرا(س)

اداره آموزش های مهارتی فرهنگی

حجت‌الاسلام والمسلمین برزو از ادامه برگزاری دوره‌های آموزشی اداره آموزش‌های مهارتی‌فرهنگی، از هفته اول خرداد ماه 99 خبرداد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن برزو روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دوره های آموزشی اداره آموزش‌های مهارتی‌فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام به صورت مجازی برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام یادآور شد: در راستای وضعیت پیش آمده جهانی و شیوع بیماری واگیردار کروناویروس، از زمان اعلام وضعیت قرمز استان قم تا کنون، تمامی کارگاه‌های آموزشی مهارتی فرهنگی تعطیل شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین برزو افزود: به دنبال ادامه‌دار شدن تعطیلات مراکز آموزشی حوزوی و دانشگاهی، کارگاه‌های آموزشی این اداره به صورت مجازی و با حضور استادان در پیام‌رسان ایتا تشکیل شدند تا علاوه بر استمرار جریان آموزش هرچند به صورت آهسته و پیوسته، اوقات فراغت فراگیران در منزل به شیوه‌ای مطلوب، پشت سرگذاشته شود.

وی بیان داشت: از طرفی با همت ستودنی و مساعدت شبانه‌روزی کارگروه فناوری و اطلاعات جامعه الزهرا علیهاالسلام، امکان برگزاری و ادامه‌ کلاس‌ها به‌صورت آنلاین فراهم و آموزش‎های مهارتی فرهنگی وارد فصلی تازه شد.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام گفت: با فراهم شدن زیرساخت‌های مورد نیاز و تأمین امکانات لازم، دوره‌های ترم جاری اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی از تاریخ 5 خرداد، از سر گرفته خواهد شد و در صورت نیاز، بعد از رفع بحران شیوع بیماری کرونا، جلسات پرسش و پاسخ حضوری، ویژه کارگاه‌های هنرهای دستی و تجسمی برگزار خواهد شد.

فراگیران می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های 32112446- 32112332 تماس بگیرند.

دریافت تصویر خبر