به همت انتشارات جامعه‌الزهرا(س) منتشر شد:

کتاب «نسیم هدی» ویژه دانش‌آموزان پایه اول ودوم دبستان هدی

نسیم هدی 1و2

کتاب «نسیم هدی» ویژه دانش‌آموزان پایه اول ودوم دبستان هدی چاپ و منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، کتاب «نسیم هدی» جهت استفاده دانش آموزان مجتمع هدی در کلاس‌های فوق برنامه توسط انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

کتاب «نسیم هدی» ویژه پایه اول و دوم دبستان توسط جمعی از نویسندگان خانم‌ها نفیسه حقیقی، الهه فیروزی علی آبادی و معصومه درخشان مبارکه تألیف شده است.

این کتاب پس از مطالعات لازم در روند فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مجتمع آموزشی تربیتی هدی، با اهداف نهادینه کردن عبودیت و تعمیق باورهای دینی، تقویت روح تعاون و همکاری و همدلی، شکوفاسازی خلاقیت، رشد و کمال انسانی و معنوی و ایجاد انگیزه برای انجام فعالیت‌های پژوهشی نگاشته شده است.

کتاب «نسیم هدی» ویژه پایه اول و دوم دبستان در قالب 20  درس و در هزار نسخه توسط انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شده است.

آموزه‌های ناب دینی، سند تحول بنیادین، مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش با عنایت به راهنمای برنامه‌های درسی و اهداف هر دوره، پایه و اساس تولید محتواها است و تولید محتوای دروس فوق برنامه، به تدریج در همه دوره‌ها و پایه‌های تحصیلی انجام می‌شود.

دریافت تصویر خبر