از سوی کارگروه علمی پژوهشی کمیته بانوان کنگره ملی شهدای استان قم؛

فراخوان مقاله با محوریت «الگوسازی و گفتمان‌سازی زن و خانواده تراز اسلامی» اعلام شد

الگوسازی و گفتمان سازی زن و خانواده تراز اسلامی

فراخوان مقاله با محوریت «الگو سازی و گفتمان سازی زن و خانواده تراز اسلامی» در 6 محور کلی و بیش از 40 موضوع اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، دومین کنگره ملی شهدای استان قم آبان ماه سال جاری در استان قم برگزار می شود.

کارگروه علمی پژوهشی کمیته بانوان کنگره ملی شهدای استان قم در راستای برگزاری این کنگره، فراخوان مقاله با محوریت «الگو سازی و گفتمان سازی زن و خانواده تراز اسلامی» را اعلام کرد.

این همایش با محوریت بزرگداشت مقام فاخر بانوان شهیده استان قم برگزار می‌شود و در ۶ محور «مبانی، اصول، اهداف و کارکردهای ایثار و مقاومت»، «بانوان و فرهنگ ایثار»، «بانوان و انقلاب اسلامی»، «بانوان و گفتمان سازی الگوی تربیتی و مدیریت راهبردی انقلابی»، «سبک زندگی و خانواده تراز اسلامی» و «ایثار، مقاومت، جهاد در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» فراخوان شده است.

مهلت ارسال مقاله تا ۳۰ مهر ۱۳۹۹ است که علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه این کارگروه علمی پژوهشی واقع در جامعه الزهرا علیهاالسلام، ساختمان شهید بهشتی، دفتر بسیج و یا از طریق شناسه @mf_tabesh در پیام رسان ایتا ارسال کنند.