برگزاری درس اخلاق آفلاین ویژه طلاب حضوری و غیرحضوری جامعه‌الزهرا(س)

درس اخلاق جامعه

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری درس اخلاق عمومی ویژه طلاب حضوری وغیر حضوری به صورت آفلاین خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی ضمن تبریک اعیاد ماه رجب در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: با توجه به عدم امکان برگزاری کلاس‌های حضوری طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در شرایط اخیر، درس اخلاق عمومی بانوان طلبه در نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-۱۳۹۹ همچون ترم گذشته به صورت آفلاین برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: جلسه درس اخلاق طلاب دوره عمومی و مراکز تخصصی حضوری و غیرحضوری هر هفته روزهای یکشنبه از ساعت ۱۱ به صورت آفلاین بر روی سایت جامعه الزهرا علیهاالسلام بارگذاری می‌شود.

حسینی بیان داشت: در این نیمسال تحصیلی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد رضا موسوی نسب استاد اخلاق حوزه به تبیین موضوع «روش‌های تربیت اخلاقی و توحیدی» می‌پردازد.

وی یادآور شد: طلاب حضوری و غیرحضوری می‌توانند از طریق پیوند http://jz.ac.ir/post/7025- در این جلسات شرکت کنند.