برگزاری جلسه دفاعیه پایان‌نامه «نقش تربیتی مدارا در روابط اجتماعی با تأکید بر متون اسلامی»

جلسه دفاعیه-فقیهی

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «نقش تربیتی مدارا در روابط اجتماعی با تأکید بر متون اسلامی» توسط سرکار خانم مریم فقیهی رشکی در جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح 3 رشته تعلیم و تربیت اسلامی با موضوع «نقش تربیتی مدارا در روابط اجتماعی با تأکید بر متون اسلامی» توسط سرکار خانم مریم فقیهی رشکی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اصغر اخوی به عنوان استاد راهنما و سرکار خانم فاطمه زهرا مطیعی به عنوان مشاور پایان نامه در این جلسه حضور دارند، همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین ولی الله هاشم پور، داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه روز دوشنبه 29 مردادماه ساعت 8 صبح در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.