پیام تبریک مدیر جامعه الزهرا به رییس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

مدنی و قمی

حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی انتصاب حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی را با ریاست سازمان تبلیغات اسلامی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، متن پیام حجت الاسلام والمسلمین مدنی بدین شرح است:

برادر بزرگوار حجت الاسلام والمسلمین آقای قمی(زیدعزّه)

سلام علیکم؛
با تبریک اعیاد سعید قربان و غدیر، انتصاب جنابعالی از سوی مقام معظم رهبری مدظله‌العالی به ریاست «سازمان تبلیغات اسلامی» را که بیانگر حسن اعتماد معظم له به جنابعالی می باشد تبریک عرض می نمایم.

امید است در ظلّ توجهات حضرت ولیّ عصر عجل‌اللّه‌تعالی‌فرجه‌الشریف با مدیریت عالمانه و هوشمندانه جنابعالی، شاهد تحولی مهم در این نهاد ارزشمند و یادگار امام راحل; به گونه‌ای برجسته و تاثیرگذار در تبلیغ مبانی دینی به ویژه در بین نسل جوان باشیم.

یادآور می شوم جامعه‌الزهرا‌ سلام الله علیها به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع در راستای فرهنگ سازی تبلیغ دینی در تمامی عرصه ها بویژه عرصه های مرتبط با بانوان آماده هم‌افزایی و همکاری و مشارکت در طرح‌ها خواهد بود.

موفقیت روزافزون حضرتعالی در این مسئولیت خطیر و توفیق خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

سید محمود مدنی

مدیر جامعه الزهرا سلام الله علیها