از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) و با همکاری دانشکده هدی برگزار می‌شود؛

کرسی ترویجی «اختصاصات اعتقادی شیعه امامیه در مسأله امامت از دیدگاه سید مرتضی»

کرسی ترویجی 33

کرسی ترویجی «اختصاصات اعتقادی شیعه امامیه در مسأله امامت از دیدگاه سید مرتضی» با ارائه خانم دکتر اسماعیلی به صورت مجازی در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سی وسومین کرسی ترویجی جامعه الزهرا علیهاالسلام با موضوع «اختصاصات اعتقادی شیعه امامیه در مسأله امامت از دیدگاه سید مرتضی» از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی و با همکاری دانشکده معارف اسلامی هدی برگزار می‌شود.

سرکار خانم دکتر معصومه اسماعیلی به عنوان ارائه دهنده این کرسی ترویجی است، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین فاریاب و سرکار خانم دکتر فاطمه رجبی به عنوان اساتید ناقد در این جلسه حضور دارند، همچنین خانم دکتر نسرین کردنژاد، دبیر علمی این کرسی ترویجی به عهده دارد.

این جلسه روز چهارشنبه 10 شهریور ساعت 10 تا 12 به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/ در جلسه شرکت کنند.