برگزاری کارگاه «تبیین بایسته‌ها و نبایسته‌های مقاله‌نویسی»

کارگاه تبیین بایسته ها و نبایسته های مقاله نویسی

کارگاه «تبیین بایسته‌ها و نبایسته‌های مقاله‌نویسی» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین شفیعی دارابی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه «تبیین بایسته‌ها و نبایسته‌های مقاله‌نویسی» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری گروه آموزشی تربیتی تفسیر و علوم قرآن برگزار می‌شود.

این کارگاه در راستای شرکت پژوهشگران برای ارائه مقاله به «کنگره اندیشه‌های‌ قرآنی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای دام‌ظله» و کنگره «سالک إلی الله» برنامه ریزی شده است.

در این کارگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین شفیعی دارابی، مدیر گروه تفسیر و علوم قرآن جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه به تبیین بایسته‌ها و نبایسته‌های مقاله نویسی می‌پردازد.

این کارگاه روز چهارشنبه 7 تیر ساعت 10:30 تا 12 در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود و علاقه مندان تا 6 تیر فرصت دارند برای ثبت نام از طریق سامانه http://forms.jz.ac.ir/f_25 ثبت نام کنند.

افرادی که به صورت حضوری در کارگاه شرکت کنند، گواهی شرکت در کارگاه دریافت می‌کنند.