دانش آموختگان

اداره دانش‌آموختگان به منظور نیل به اهداف زیر در حوزه معاونت فرهنگی تبلیغی و در رابطه با خواهران فارغ‌التحصیل بخش‌های مختلف جامعه‌الزهرا علیهاالسلام فعالیت می‌کند:

* حفظ و رشد آموخته‌های علمی و معنوی خواهران فارغ‌التحصیل

* زمینه‌سازی و تلاش برای حضور فعالانه فارغ‌التحصیلان در عرصه‌های علمی، پژوهشی ، فرهنگی و تبلیغی

ایجاد و تقویت ارتباط جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با دانش‌آموختگان و همکاری و تعامل طرفینی

از آن جا که اطلاعات صحیح و جامع از فارغ‌التحصیلان اقدام اساسی جهت هرگونه برنامه‌ریزی، سامان‌دهی و خدمت‌رسانی است از خواهران گرامی فارغ‌التحصیل در هر یک از سطوح حوزوی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام درخواست می‌شود با تکمیل فرم تشکیل پرونده، ما را در تحقق اهداف و آرمان‌ها یاری کنند.

تقاضا می‌شود جهت استفاده از خدمات و تسهیلات و برنامه‌های آموزشی و رفاهی، فرم زیر را دانلود و پس از تکمیل از طریق ایمیل به نشانی vafa@jz.ac.ir یا پست ارسال نمایید.

ارتباط با بخش دانش آموختگان جامعةالزهرا علیهاالسلام

نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی، جامعه الزهرا علیهاالسلام