پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا(س) برگزار می‌کند:

نشست «بررسی فقهی حقوقی استیذان زوجه در خروج از منزل»

نشست زن مسلمان مدخل

چهارمین نشست از سلسله‌نشست‌های مداخل وابسته به دانشنامه زن مسلمان با موضوع «بررسی فقهی حقوقی استیذان زوجه در خروج از منزل (مدخل خروج زوجه از منزل)» به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، چهارمین نشست از سلسله‌نشست‌های مداخل وابسته به دانشنامه زن مسلمان از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

موضوع چهارمین نشست، «بررسی فقهی حقوقی استیذان زوجه در خروج از منزل (مدخل خروج زوجه از منزل)» است که سرکار خانم زهرا سرکشیکیان به عنوان ارائه دهنده به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز سه شنبه ۱۷ مرداد، ساعت ۹ تا ۱۰ در سالن جلسات طبقه همکف پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

زمینه برگزاری این نشست به صورت حضوری نیز فراهم شده و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/pajoheshgah در این نشست شرکت کنند.