معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

دومین پیش نشست چهارمین همایش کتاب سال بانوان

photo8606178239

دومین پیش نشست چهارمین همایش کتاب سال بانوان با موضوع «فرصت ها و چالش های استفاده از هوش مصنوعی در تألیفات» به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دومین پیش نشست چهارمین همایش کتاب سال بانوان از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

موضوع این پیش نشست، «فرصت ها و چالش های استفاده از هوش مصنوعی در تألیفات» است و سرکار خانم رضوان هامانی، دبیر انجمن علمی پژوهشی علوم شناختی و هوش مصنوعی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز دوشنبه 4 دی ساعت 10 در سالن اجتماعات طبقه سوم معاونت پژوهش واقع در ساختمان کتابخانه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تشکیل می‌شود.

همچنین امکان حضور مجازی در این نشست از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy امکان پذیر است.