برگزاری نشست علمی پژوهشی «جوانان، انتظار و استمرار انقلاب اسلامی»

نشست دکترین مهدویت 2

نشست علمی پژوهشی «جوانان، انتظار و استمرار انقلاب اسلامی» با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین بخشی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین حائری پور به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی پژوهشی «جوانان، انتظار و استمرار انقلاب اسلامی» از سوی دبیرخانه نوزدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت و معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سعید بخشی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و دبیر علمی همايش نوزدهمین همایش دکترین مهدویت و حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی حائری پور، عضو هیات علمی مؤسسه مهدویت و استاد سطح عالی حوزه در این نشست حضور دارند. همچنین سرکار خانم طاهره محقق به عنوان دبیر علمی این نشست است.

این نشست علمی پژوهشی روز چهارشنبه 6 دی ساعت 12:30 تا 14 در سالن نشست‌های طبقه سوم معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها واقع در ساختمان کتابخانه تشکیل می‌شود.

همچنین امکان برگزاری نشست به صورت مجازی فراهم شده و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/ در این نشست شرکت کنند.