معاونت پژوهش جامعه الزهرا(س) با همکاری مؤسسه آموزش عالی حوزوی فاطمیه دامغان برگزار می‌کند:

سومین پیش نشست همایش ملی «تربیت در تراز مهدویت»

پیش نشست همایش ملی تربیت در تراز مهدویت - Copy

سومین پیش نشست همایش ملی «تربیت در تراز مهدویت» با موضوع «شاخصه‌های تربیتی کارگزاران مهدی محور» به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سومین پیش نشست همایش ملی «تربیت در تراز مهدویت» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری مؤسسه آموزش عالی حوزوی فاطمیه دامغان برگزار می‌شود.

موضوع این پیش نشست، «شاخصه‌های تربیتی کارگزاران مهدی محور» است و سرکار خانم ندا حکمت نیا استاد حوزه و دانشگاه به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این پیش نشست روز دوشنبه 13 آذر ساعت 10 تا 11 در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، ساختمان کتابخانه، سالن جلسات طبقه سوم معاونت پژوهش برگزار می‌شود.

برگزاری این نشست به صورت مجازی نیز فراهم شده و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/ در نشست شرکت کنند.