برگزاری چهارمین جلسه «دقّت» با موضوع تحلیل بیانات مقام معظم رهبری مدّظله‌العالی

سلسله جلسات دقت

چهارمین جلسه از سلسله جلسات «دقّت» با موضوع تحلیل بیانات مقام معظم رهبری مدّظله‌العالی به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، چهارمین جلسه از سلسله جلسات «دقّت» با موضوع تحلیل بیانات مقام معظم رهبری مدّظله‌العالی روز دوشنبه  13 آذر ۱۴۰۲ ساعت 10:45 به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در این جلسه، آقای یونس سبزی کریم آبادی، پژوهشگر معارف انقلاب اسلامی به تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب مدّظله‌العالی در دیدار با بسیجیان در تاریخ 8 آذر 1402 می‌پردازد.

علاقه مندن جهت حضور در نشست، نام و نام خانوادگی خود را به شناسه کاربری @vajebfaramoshshode ارسال کنند.

حضور مجازی در این نشست از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rw09st746skd/ امکان پذیر است.

سلسله جلسات «دقت» از سوی انجمن معارف انقلاب اسلامی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری بسیج اساتید و نخبگان برگزار می‌شود.