بازدید مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سالن امتحانات پایان ترم طلاب

بازدید خانم برقعی از سالن امتحانات

سرکار خانم برقعی به صورت سرزده از روند برگزاری امتحانات پایان ترم طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به صورت سرزده از سالن برگزاری امتحانات پایان ترم طلاب مدرسه علمیه مؤمنات و بخش اداری معاونت آموزش بازدید کرد.

در این بازدید که سرکار خانم افتخار یوسفی معاون آموزش و تربیت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، سرکار خانم نجمه نجم مشاور طرح و برنامه مدیر و سرکار خانم زهره سادات میرزاده مسئول دفتر مدیریت حضور داشتند، محل و شرایط برگزاری امتحانات مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ضمن عرض خداقوت به مسئولان برگزاری امتحانات و مراقبان، توضیحات لازم را از ایشان جویا شدند.

سرکار خانم برقعی و هیئت همراه پس از بازدید از سالن امتحانات، از بخش‌های اداری معاونت آموزش و تربیت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بازدید کردند و در حاشیه این بازدید، در جلسه بررسی شرح وظایف کارشناسان تربیتی حضور یافته و به بررسی این موضوع پرداختند.