پیام تسلیت مدیر جامعه الزهرا در پی درگذشت مسئول شورای استفتائات دفتر رهبری

آیت الله کریمی

مدیر جامعه الزهرا درگذشت آیت الله سید جعفر کریمی، مسئول شورای استفتائات دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، متن پیام تسلیت حجت الاسلام والمسلمین مدنی بدین شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

انالله وانا الیه راجعون

امام علی علیه السلام: اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لایسدها شیء الی یوم القیامه (بحارالانوار ج۲ ص ۴۳).

ارتحال عالم جليل القدر و فقيه وارسته، آیت الله سید جعفر کریمی، مسئول شورای استفتائات دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی موجب تأثر شد.

آن عالم وارسته در دوران زندگی خود علاوه بر تلاش هاي علمی و فقهی و فعاليت های حوزوی و تعليمی با قبول مسئولیت های سترگ منشأ خدمات ارزنده ای برای نظام و انقلاب اسلامی شد که نمایندگی حضرت امام خمینی (ره) در شورای عالی اقتصاد، نمایندگی مجلس خبرگان رهبری در دوره‌های اول و سوم از مازندران، عضویت در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم  و مسئولیت شورای استفتائات دفتر رهبری بخشی از آن است.

مصیبت فقدان آن عالم پرهیزکار را به رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی، علما، حوزه های علمیه، بیت‌ شریف، بازماندگان و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند منان برای ایشان علو درجات و رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و اجر فراوان مسئلت دارم.

سید محمود مدنی
مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام».

دریافت تصویر خبر