مرکز پژوهشی مبنا برگزار می‌کند:

اولین کنفرانس تخصصی «بررسی وضعیت دین‌داری ایرانیان»

وضعیت دین و دینداری در ایران

اولین کنفرانس تخصصی «بررسی وضعیت دین‌داری ایرانیان» با سخنرانی شخصیت‌های علمی و حوزوی در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، اولین کنفرانس تخصصی «بررسی وضعیت دین‌داری ایرانیان» از سوی مرکز پژوهشی مبنا برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید ملکی قائم مقام حوزه‌های علمیه کشور، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی فاضل مدیر حوزه‌های علمیه خواهران، جناب دکتر محمدتقی دشتی رئیس مرکز پژوهشی مبنا و سرکار خانم دکتر سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از جمله سخنرانان این کنفرانس تخصصی هستند.

در حاشیه برگزاری این کنفرانس تخصصی، کتاب سالنمای دین و دین‌داری در ایران رونمایی می‌شود.

این برنامه روز چهارشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۱، ساعت ۹ تا ۱۲ در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، سالن آیت الله شرعی(ره) برگزار می‌شود.