آغاز مراسم افتتاحیه دوره کوتاه مدت آموزشی مهارتی طلاب جدیدالورود جامعه‌الزهرا(س)

راه روشن 55

مراسم افتتاحیه دوره کوتاه مدت آموزشی مهارتی طلاب جدیدالورود جامعه‌الزهرا(س) با عنوان «راه روشن» آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، مراسم افتتاحیه دوره کوتاه مدت آموزشی مهارتی طلاب جدیدالورود جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها با عنوان «راه روشن» از سوی مرکز آموزش های آزاد و مهارتی در سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها آغاز شد.

در این مراسم، جمعی از اساتید، مدیران و بیش از 130 طلبه جدیدالورود سطح دو مدارس علمیه مؤمنات و فائزات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور دارند.

دوره کوتاه مدت آموزشی مهارتی طلاب جدیدالورود جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به مدت سه روز برگزار می‌شود و برنامه های متنوع آموزشی، مهارتی و فرهنگی در این دوره گنجانده شده است.