اطلاعیه اداره کل تبلیغ جامعه‌الزهرا(س)؛

فراخوان تشکیل پرونده مبلغان قرآنی ویژه ماه مبارک رمضان

فراخوان جذب مبلغ قرآنی

اطلاعیه فراخوان تشکیل پرونده مبلغان قرآنی ویژه ماه مبارک رمضان از سوی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، در این اطلاعیه آمده است:

«قُلْ هَذِهِ سَبِيلِي أَدْعُو إِلَى اللَّهِ عَلَى بَصِيرَةٍ أَنَا وَمَنِ اتَّبَعَنِي؛ ای رسول ما! بگو این است راه من! که با آگاهی و بصیرت کامل، خود و پیروانم را به سوی خدا دعوت می کنم»(سوره مبارکه یوسف، آیه 108).

طلاب محترمی که دارای گواهینامه معتبر تربیت مربی قرآن هستند، می‌توانند با ارائه مدارک زیر جهت تشکیل پرونده تبلیغی اقدام کنند:

- اصل و کپی گواهينامه تربیت مربی قرآن دارای مهر معتبر مراکز و موسسات قرآنی (سازمان تبلیغات اسلامی، اداره اوقاف و امور خیریه، مراکز دارالقرآن و... )

- کپی تمام صفحات شناسنامه

- کپی کارت ملی

- دو قطعه عکس 4×3

بانوان طلبه، مدارک کامل خود را به صورت حضوری به اداره مبلغان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها واقع در طبقه فوقانی مهد کودک شکوفه‌های بهار تحویل دهند.

طلاب غیرساکن استان قم می‌توانند مدارک خود را به صورت دسته بندی شده و مرتب به پست الکترونیکی اداره مبلغان به نشانی Mobaleghin@jz.ac.ir ارسال کنند.

بر اساس این گزارش، این فراخوان مختص طلاب توانمندی است که فاقد پرونده تبلیغی هستند و مبلغان دارای پرونده تبلیغی نیاز به ارسال مدارک ندارند.