به مناسبت روز بزرگداشت شهدا؛

مستند «6410 روز اسارت» در جامعه‌الزهرا(س) اکران می‌شود

مستند 6410 روز اسارت

فیلم مستند «6410 روز اسارت» روز دوشنبه 22 اسفند ساعت 15:30 در جامعه‌الزهرا(س) اکران می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با روز بزرگداشت شهدا، مستند «6410 روز اسارت» روز دوشنبه 22 اسفند ساعت 15:30 از سوی اداره کل امور فرهنگی در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اکران می‌شود.

اکران این فیلم مستند ویژه اساتید، طلاب، کارکنان جامعه الزهرا سلام الله علیها و مرکز مديريت حوزه‌های خواهران به همراه خانواده است.

هزینه مشارکت در اکران این فیلم مستند برای افراد بالای ۵ سال، ۷۰۰۰ تومان است.

این فیلم مستند که به کارگردانی خانم زهره نجف زاده، طلبه و دانش آموخته جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ساخته شده است، امسال نامزد سیمرغ بلورین بخش مستند در چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر و نامزد جایزه مستند بلند در هفدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت شد، همچنین به بخش مسابقه شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم حقیقت راه یافت.

فیلم مستند «۶۴۱۰ روز اسارت» به مدت ۸۵ دقیقه، روایتی از زندگی شهید حاج حسین لشگری و همسرشان منیژه لشگری است که حدوداً از اواخر سال ۹۹ ساخت آن آغاز شد و در اواخر سال ۱۴۰۰ تولید این مستند به پایان رسید.