کارگاه‌های تخصصی پیش رویداد «شیوه‌های آموزش کارآمد در علوم حوزوی»

کارگاه های پیش رویداد

کارگاه‌های تخصصی پیش رویداد «شیوه‌های آموزش کارآمد در علوم حوزوی» با ثبت نام 80 نفر از اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در 8 کارگروه تخصصی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دومین رویداد آموزشی «شیوه‌های آموزش کارآمد علوم حوزوی» با ثبت نام 80 نفر از اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها آغاز به کار کرد.

در پیش رویداد آموزشی تربیتی، اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سطوح مختلف در قالب 8 کارگروه تخصصی فقه و احکام، اصول، کلام، تفسیر، ادبیات عرب، تاریخ، روش تحقیق و مقاله نویسی و زبان فارسی تقسیم بندی شدند.

در ادامه، گروه‌ها در هر رشته در قالب تیم های ۳ الی ۴ نفره تشکیل شد و پیش از تشکیل هر کارگاه، مباحثه تخصصی تیم‌ها با موضوع کارآمدی و ناکارآمدی شیوه‌های تدریس موجود در راستای شناخت و شکل‌گیری مسائل  صورت گرفت.

کارگاه‌های تعریف شده در هر رشته در روزهای متوالی تا ۷ تیر ۱۴۰۲ برگزار و در نهایت با تحقق اهداف مورد نظر رویداد خاتمه پیدا می‌کند.