انتشار پنجمین شماره نشریه «مطالعات فقهی»

مطالعات فقهی 5 - Copy

پنجمین شماره نشریه داخلی «مطالعات فقهی» از سوی انجمن علمی پژوهشی فقه اصول جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، پنجمین شماره دوفصلنامه علمی (داخلی) انجمن علمی پژوهشی فقه و اصول با عنوان «مطالعات فقهی» به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها منتشر شد.

در این شماره نشریه، پنج مقاله با موضوعات فقه و اصول منتشر شده است که می توان به مقالات «بررسی مبانی فقهی جرم انگاری بدحجابی در نظام اسلامی» به نگارش خانم سیده کبری وفایی شورابسری، «بررسی تنبیه کودک از منظر فقه امامیه» تألیف خانم زهرا یاره و مقاله «پدیده رشوه از منظر متون دینی و راهکارهای مبارزه با آن» به کوشش خانم زهرا خواجه پور اشاره کرد.

مقالات «بررسی فقهی اشتراط توالی در حیض» به نویسندگی خانم ها زهرا محمد پرچوی و مریم زارع و همچنین مقاله «تبیین فقهی ازدواج با غیرمسلمان» تألیف خانم فاطمه سادات موسوی خواه از دیگر مقالات درج شده در این شماره نشریه هستند.

اساتید و پژوهشگران می‌توانند مقالات علمی خود را از طریق ایمیل نشریه به نشانی ned@jz.ac.ir ارسال و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های نشریه 02532112342-02532112400 تماس بگیرند.