جلسات سوگواری بر سید و سالار شهیدان در دفتر مقام معظم رهبری قم

مراسم سوگواری بر سید و سالار شهیدان

جلسات سوگواری بر سید و سالار شهیدان در دفتر مقام معظم رهبری قم با حضور و سخنرانی علما و فضلای حوزه در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسات سوگواری بر سید و سالار شهیدان از سوی دفتر مقام معظم رهبری قم در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ضیائی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احتشام، آیت الله شب زنده دار، آیت الله استادی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین رزاقی، آیت الله حسینی خراسانی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرباقری، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظری منفرد و حجت‌الاسلام‌والمسلمین رفیعی از جمله سخنرانان این مراسم در روزهای مختلف هستند.

همچنین مداحان اهل بیت علیهم‌السلام از جمله آقایان عباس محمدی پور، عباس اسلامی، علی حبیب زاده، حسن حیدرزاده، محمدجواد احمدی، سیدعلی حسینی نژاد، حسن اسداللهی، مسعود زمانی، رضا ایزدی و حسین اردستانی در هر یک از روزهای مراسم حضور دارند.

این مراسم روزهای اول تا 12 محرم الحرام در حسینیه امام خمینی(ره) واقع در خیابان شهدا(صفائیه) برگزار می‌شود.

مراسم روزهای اول تا هشتم و روز 11 محرم ساعت 10:30 و روزهای تاسوعا، عاشورا و 12 محرم ساعت 9:30 آغاز می‌شود.