آیین سیاه‌پوشی در آستانه ماه محرم در جامعه الزهرا(س) برگزار شد

مراسم سیاه پوشی مزار شهدا 10

آیین سیاه‌پوشی برای ورود به ماه محرم با حضور سرکار خانم برقعی مدیر محترم جامعه‌الزهرا (س) و جمعی از اساتید و کارمندان به صورت نمادین در جوار مزار شهدای گمنام این موسسه علمی حوزوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، آیین سیاه‌پوشی به مناسبت ورود به ماه محرم با حضور سرکار خانم برقعی مدیر جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها و جمعی از اساتید و کارمندان در جوار مزار شهدای گمنام این موسسه علمی حوزوی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، سرکار خانم احسانی به اجرای دکلمه ای در رثای سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام پرداخت.

حجت‌الاسلام و المسلمین کریمی مداح اهل بیت علیهم‌السلام در این مراسم به بیان خاطراتی از شهدای دفاع مقدس پرداخت و بیان داشت: امسال رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی تقریبا در تمام سخنرانی‌های خود توصیه کردند که خاطرات شهدا را بخوانید.

این سخنران مذهبی با اشاره به اینکه شعار امسال «در زیر خیمه اش، همه یک خانواده ایم» است، گفت: شهدا رفتند یک قطعه از پازل را پر کردند تا باقی پازل را ما پر کنیم.

وی افزود: حرکت به سمت نور، همان حرکت به سمت امام است، یعنی خود را به زیر خیمه امام برسانیم که اگر کسی زیر جبهه حق نباشد، قطعا در جبهه باطل است.

حجت‌الاسلام و المسلمین کریمی در ادامه به ذکر مصیبت اهل بیت علیهم‌السلام پرداخت.

در ادامه گروهی از کودکان مهد کودک شکوفه‌های بهار در برنامه حضور یافتند و یکی از کودکان به مرثیه سرایی پرداخت.

در این مراسم، پرچم گنبد حرم مطهر حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در میان جمع گردانده شد.

در پایان مراسم، پرچم‌های عزاداری در آستانه ایام محرم الحرام بر دیوارهای مزار شهدای گمنام نصب شدند.

مراسم سیاه پوشان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از امروز آغاز شده و تا هفته آینده، بخش‌های مختلف جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها سیاه پوش می‌شود.

این مراسم از سوی اداره کل امور فرهنگی، بسیج طلاب و اداره کل روابط عمومی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.