برگزاری جلسه هماهنگی مبلغان کاروان همپای قافله ۷ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

همپای قافله 71

جلسه هماهنگی امور مبلغان کاروان همپای قافله ۷ به همت معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جلسه هماهنگی و تجدید برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی کاروان همپای قافله 7 جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور مسئولان این بخش برگزار شد.

در این جلسه، سرکار خانم زینب حضرتی، کارشناس مسئول امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی برگزار شده در این کاروان اشاره کرد و گفت: توزیع مجموعه‌هایی از عهدنامه‌ها بین زائران اربعین حسینی توسط مبلغان کاروان برای تجدید پیمان و پابرجا ماندن بر عهد خود تا اربعین سال آینده همراه با قرعه کشی و اهدای جوایز یکی از برنامه‌های تبلیغی این کاروان است.

وی خاطرنشان کرد: توزیع بروشور‌های چهل منبر با تأسی از شهدای کربلا از دیگر برنامه‌هایی است که مورد بررسی و اجرا قرار می‌گیرد.