برگزاری اولین کنشگری شاعرانه «مدح شهیده» در جامعه الزهرا(س)

مدح شهیده

اولین کنشگری شاعرانه «مدح شهیده» با موضوع ویژه «دفاع مقدس» با حضور شاعران طلبه و آیینی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم ندا حکمت نیا در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: به مناسبت هفته دفاع مقدس، اولین کنشگری شاعرانه «مدح شهیده» با موضوع ویژه «دفاع مقدس» از سوی اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزارمی‌شود.

رئیس اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اظهار داشت: حجت الاسلام و المسلمین سید سلمان علوی دبیر ستاد راهبری شعر حوزه به عنوان سخنران این مراسم است.

حکمت نیا افزود: اجرای این برنامه را خانم دکتر خلف زاده به عهده دارد و شعرخوانی بانوان شاعر از جمله خانم‌ها فرزانه قربانی، سمانه خلف زاده، مریم بسحاق، فاطمه معصومه شریف، ریحانه ابوترابی، منیره عابدی، سمیه خردمند، مهتا صانعی و طاهره سادات ملکی را خواهیم داشت.

وی یادآور شد: این مراسم روز سه شنبه ۴ مهر، ساعت ١۶ در سالن اجتماعات طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

رئیس اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بیان داشت: علاقه مندان جهت حضور در این برنامه از طریق پیوند http://novin.jz.ac.ir ثبت نام کنند.