اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

کارگاه حضوری «فرقه شناسی و نقد مدعیان دروغین»

دوره فرقه شناسی و نقد مدعیان  (1)

کارگاه دو روزه «فرقه شناسی و نقد مدعیان دورغین» با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهبازیان به صورت حضوری در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه حضوری «فرقه شناسی و نقد مدعیان دورغین» از سوی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در این کارگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد شهبازیان استاد حوزه و دانشگاه به ارائه این موضوع می‌پردازد.

این دوره ویژه مبلغان علاقه مند به مباحث مهدویت و همچنین مبلغانی که دوره مقدماتی و تکمیلی فرقه شناسی را گذرانده اند.

این کارگاه روزهای شنبه و یکشنبه 8 و 9 مهر ساعت 14 تا 17 در سالن اجتماعات طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی تشکیل می‌شود.

مهلت ثبت نام در این کارگاه تا 6 مهر است و علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir مراجعه کنند.