آموزشگاه تخصصی قرآن هدی برگزار می کند:

دوره تربیت معلم روخوانی و روانخوانی قرآن کریم

تربیت معلم روخوانی2

ثبت نام دوره تربیت معلم روخوانی و روانخوانی قرآن کریم در دو بخش حضوری و مجازی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم رسل کرباسی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: ثبت نام دوره تربیت معلم روخوانی و روانخوانی قرآن کریم آغاز شد.

مدیر مدرسه قرآنی هدی افزود: آموزشگاه تخصصی قرآن هدی از علاقه مندان در دو بخش حضوری و مجازی ثبت نام می کند.

کرباسی با اشاره به شرایط شرکت در دوره، اظهار داشت: شرط سنی برای شرکت در این دوره 18 تا 45 سال با حداقل مدرک تحصیلی دیپلم است.

وی اضافه کرد: قبولی در آزمون‌های ورودی شامل آزمون شفاهی قرآن کریم، آزمون مفاهیم سطح 1، آزمون کتبی از کتاب تحسین التلاوه، آزمون کتبی از کتاب روخوانی و روانخوانی قرآن کریم از دیگر شرط‌های لازم برای شرکت در این دوره است.

مدیر مدرسه قرآنی هدی بیان داشت: شرکت‌کنندگان دوره حضوری بعد از قبولی و پایان دوره، مدرک معتبر از سازمان تبلیغات اسلامی دریافت می‌کنند.

علاقه مندان جهت ثبت نام با شماره تلفن های 32112171-025 و 09191986356 تماس بگیرند.