حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در جشن تشرف 121 دانش آموز هدایی

جشن تشرف دانش آموزان هدی

جشن تشرف ویژه 121 دانش آموز پایه سوم هدی با حضور سرکار خانم برقعی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با روز ولادت باسعادت حضرت زینب سلام‌الله‌علیها، جشن تشرف 121 دانش آموز پایه سوم دبستان دوره اول مجتمع آموزشی تربیتی هدی همراه با مادران ایشان در حسینیه امام خمینی رحمت‌الله‌علیه برگزار شد.

سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، آقای کبیری مدیر مجتمع، آقای رکاب ساز معاون پرورشی فرهنگی، آقای صاحب ‌نژاد کارشناس مسئول فرهنگی هنری، کارشناس گسترش فرهنگ قرآن، عترت و نماز از اداره آموزش و پروش ناحیه‌ی 4 قم و جمعی از مدیران، مسئولان و معلمان مجتمع در این مراسم حضور داشتند.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برای دانش آموزان صحبت کوتاهی داشت و برای تشرف آنها به سن تکلیف بیان داشت: شما از امروز وارد یک مرحله خوب زندگی می شوید، از امروز خداوند متعال، ملائک و فرشته‌های خود را به سوی شما می فرستد تا اعمال شمارا ثبت کنند و شما باید مراقب باشید که فقط کارهای خوب شما ثبت شود.

اجرای حاملان قرآن، پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پخش سرود همگانی، اجرای برنامه ای شاد با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین غزالی، مولودی‌خوانی و قرائت پیمان‌نامه از جمله برنامه های جذاب و متنوع این مراسم بود.