ویژه بانوان برگزار می‌شود:

مراسم سالروز شهادت حضرت زهرا (س) و بزرگداشت چهلمین روز شهادت شهدای بیمارستان المعمدانی

شهادت حضرت زهرا

مراسم سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها و بزرگداشت چهلمین روز شهادت شهدای مظلوم بیمارستان المعمدانی ویژه بانوان در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، مراسم سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها و بزرگداشت چهلمین روز شهادت شهدای مظلوم بیمارستان المعمدانی به میزبانی طلاب سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها و با همکاری معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

سرکار خانم طاهره حیدری مجد استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها سخنران این مراسم است و در ادامه مداحان اهل بیت علیهم‌السلام به ذکر مصیبت می‌پردازند.

این مراسم روز دوشنبه 6 آذر ساعت 15 همراه با اقامه نماز مغرب و عشاء در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

همچنین در هنگام مراسم، هیئت کودکان در این مکان دایر است و برنامه های معنوی متنوعی برای کودکان در نظر گرفته شده است.