قدردانی مدیر جامعه الزهرا از خادمان فاطمی

شهادت حضرت زهرا

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در پیامی از همه همکاران و کسانی که در برگزاری سه شب مراسم شهادت حضرت صدیقه طاهره علیهاالسلام در این موسسه علمی تلاش کرده بودند قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی، متن این پیام بدین شرح است:

حضور محترم تمامی همکاران معزز جامعه الزهراء علیهاالسلام

سلام علیکم؛

با احترام، ضمن عرض تسلیت سالروز شهادت بانوی دو عالم، حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها، بدینوسیله از تلاش ­های خالصانه و جهادی یکایک همکاران ارجمند در بخش های مختلف مجموعه جامعه الزهراء علیهاالسلام که با همراهی و همکاری دلسوزانه ­شان، مراسم عزاداری ایام فاطمیّه در خانه آن حضرت، به صورت شایسته و در شأن مادر اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برگزار شد؛ سپاسگزاری می ­کنم.

امید است تلاش­ های تک ­تک خادمان حضرت فاطمه علیهاالسلام در هر سطح و مرتبه و به هر میزانی، مرضیّ رضای آن حضرت قرار گیرد و دستگیر روز حساب همه بزرگواران شود.

از درگاه خداوند متعال توفیقات روز افزون همراه با سلامتی ذیل توجهات حضرت ولی عصر عج الله تعالی فرجه برای همه همکاران و خانواده محترمشان مسئلت دارم.

سیده زهره برقعی
مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام