اهدای لوح سپاس و تندیس کنگره علامه طباطبایی به مدیر جامعه الزهرا

343A7070

لوح سپاس و تندیس کنگره بین المللی علامه سیدمحمدحسین طباطبایی به دلیل همکاری شایسته در برگزاری این رویداد علمی فرهنگی به مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی، در جلسه ای با حضور محمدباقر خراسانی، دبیر اجرایی کنگره بین المللی علامه سیدمحمدحسین طباطبایی لوح سپاس و تندیس کنگره به دلیل همکاری شایسته در برگزاری این رویداد علمی فرهنگی به مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام اهدا شد.

در بخشی از این لوح سپاس که به امضای آیت الله غلامرضا فیاضی، رییس هیات مدیره مجمع عالی حکمت اسلامی و رییس کنگره بین المللی علامه طباطبایی رسیده، آمده است: «بی شک معرفی مبانی فکری و اندیشه ای این مفسر بزرگ جهان اسلام و احیاگر حکمت اسلامی در دوران معاصر می تواند نقش موثر و تعیین کننده ای در شکل گیری و تکوین تمدن بزرگ ایرانی اسلامی داشته باشد . ضمن اینکه در تبیین و گسترش گفتمان حکمت اسلامی در عرصه داخلی و بین المللی نیز تاثیر بسزا خواهد داشت و این مهم در سایه همدلی، همکاری و تعامل سازنده مراکز علمی و فرهنگی صورت خواهد گرفت.»

گفتنی است، کنگره بین المللی علامه سیدمحمدحسین طباطبایی از 24 تا 30 آبان در قم، تبریز و تهران برگزار شد.