از سوی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها؛

«سرپرست اداره کل روابط عمومی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها» منصوب شد

معارفه خانم حیدری

سرکار خانم حیدری به عنوان سرپرست اداره کل روابط عمومی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی با صدور حکمی، سرکار خانم فاطمه حیدری را به عنوان «سرپرست اداره کل روابط عمومی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها» منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است:

«با عنایت به جایگاه ویژه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به‌عنوان مهم‌ترین نهاد آموزش علوم حوزوی ویژه خواهران، توسعه، تعمیق و تسهیل ارتباط و تعامل با سایر مراکز علمی در سطح ملی و فراملی، ارتقاء روابط و توانمندی‌های جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حفظ اصالت‌ها، اقتضائات و ارزش‌های حوزوی و معرفی دستاوردها و خدمات علمی و اجتماعی طلاب، اساتید و دانش‌آموختگان در فضای ارتباطی همه جانبه از اولویت‌‎های مورد انتظار می‌باشد.

امید است با استعانت از الطاف بی‌نهایت الهی و تحت توجهات حضرت صدیقه طاهره سلام‌الله‌علیها، با عنایت به تعهد همیشگی، تلاش جهادی و بهره‌گیری از تجربیات گذشته و ظرفیت‌های کارشناسی موجود، با تعامل و همکاری صمیمانه همه بخش‌های جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها، این مأموریت مهم را با موفقیت به انجام رسانید.

در این حکم، از تلاش‌ها و زحمات ارزشمند حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد بابایی در طول مدت تصدی این مسئولیت قدردانی شد.