در جلسه مشترک مدیران دو موسسه بررسی شد؛

همکاری‌های علمی و آموزشی مؤسسه معهد اسلامی اندونزی با جامعه الزهرا

موسسه معهد اسلامی اندونزی

در جلسه مدیرکل هماهنگی امور طلاب غیرایرانی با مدیر مؤسسه معهد اسلامی اندونزی راه‌های همکاری‌های علمی و آموزشی این دو مرکز بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، در راستای افزایش همکاری‌های جامعه‌الزهرا (س) با مؤسسات اسلامی خارج از کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌تبار، مدیرکل هماهنگی امور طلاب غیرایرانی با آقای محسن السقاف، مدیر مؤسسه معهد اسلامی (یاپی) اندونزی دیدار کرد.

در این دیدار طرفین در مورد چگونگی بهره‌گیری هر چه بیشتر از ظرفیت‌ها و امکانات دو مؤسسه تبادل نظر کردند.

در ادامه این جلسه که با هدف پیگیری اجرای تفاهم‌نامه علمی _ آموزشی منعقد شده بین جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و مؤسسه یاپی برگزار شد، ضمن بررسی راه‌های تعامل طرفین و چشم‌انداز آینده، اولویت‌های تفاهم‌نامه برای اجرایی شدن تعیین شد.