اطلاعیه شماره ۷؛

اعلام زمان آزمون‌ میان ترم و تکالیف آموزشی دانش پژوهان دوره تمهیدیه و طلاب سطح ۲

اطلاعیه

ستاد آموزش از راه دور در اطلاعیه ای تکالیف و محدوده آزمون‌های دانش پژوهان دوره تمهیدیه و طلاب سطح ۲ را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل؛ ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای تکالیف آموزشی و محدوده آزمون‌های دانش پژوهان دوره تمهیدیه و طلاب سطح 2 را به شرح زیر اعلام کرد.

الف: دانش پژوهان دوره تمهیدیه و طلاب دروس عمومی

1- امتحانات میان‌ترم اول در هفته آخر فروردین‌ماه، از محدوده درسی که تا پایان اسفند‌ماه در جدول درسی مشخص شده است، برگزار خواهد شد. و از حذفیات سوالی طرح نمی­ گردد. (لینک محدوده دروس دوره عمومی به همراه حذفیات آن، در ذیل اطلاعیه آمده است).

2- زمان دقیق هر یک از آزمون‌ها متعاقباً اعلام خواهد شد.

ب: طلاب دروس گرایشی

برای دروس گرایشی امتحانات میان‌ترم برگزار نمی‌شود، اما طلاب موظفند برای هر درس طبق تذکرات ذیل، خلاصه هر جلسه تدریسی که در سامانه محتوا بارگذاری شده است را تا محدوده اعلامی پایان اسفند، تکمیل و تا تاریخ 25 فروردین‌ماه 1399 ارسال نمایند.

تذکرات:

1- در خلاصه نویسی، به مهمترین و کلیدی‌ترین نکات که منتقل‌کننده محتوای درس است، به طور خلاصه اشاره گردد؛ ذکر فهرست مطالب اشاره شده توسط استاد، کفایت نمی‌کند.

2- خلاصه‌نویسی هر جلسه درسی، حداقل در یک و حداکثر در دو صفحه ارائه گردد.

3- خلاصه‌نویسی به گونه‌ای انجام گیرد که در مراجعات بعدی قابل استفاده و مفهوم باشد.

4- خلاصه تدریس هایی که جزء محدوده حذفی است لازم نیست. (لینک محدوده درسی دروس گرایشی در ذیل اطلاعیه آمده است).

5- بارم خلاصه‌نویسی دروس، 4 نمره از 20 نمره پایانی می‌باشد.

6- خلاصه‌نویسی در فرم پیوست، تکمیل و ارسال شود.

7- مرجعی که باید فرم های خلاصه نویسی تکمیل شده و به آن ارسال شود، متعاقباً اعلام می­ شود.

8- خلاصه‌نویسی تدریس های بعد از تعطیلات نوروز، به صورت هفتگی در آخر هر هفته ارسال گردد.

محدوده دروس عمومی تا پایان اسفندماه

محدوده دروس گرایشی تا پایان اسفندماه