راه اندازی پویش «من در بیعت تو هستم» ویژه مبلغان جامعه‌الزهرا(س)

پویش من در بیعت تو هستم

پویش «من در بیعت تو هستم» ویژه مبلغان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به عنوان سفیران مهدویت در ماه ربیع الاول جهت فعالیت تبلیغی با موضوعات تربیت نسل مهدوی، خانواده مهدوی، مباحث مهدویت، وظایف ما در زمان غیبت راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با آغاز هزاروصدوهشتادوچهارمین سالروز آغاز امامت امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، پویش «من در بیعت تو هستم» از سوی اداره كل تبليغ و ارتباطات، امور مبلغان برگزار می‌شود.

در این پویش هر مبلغ می‌تواند جهت تبلیغ در ایام ماه ربیع الاول به عنوان یک سفیر مهدویت باشد و به موضوعات تربیت نسل مهدوی، خانواده مهدوی، مباحث مهدویت، وظایف ما در زمان غیبت و غیره بپردازد.

مبلغان فعال در ایام ربیع الاول گزارش تبلیغ خود را در سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir ثبت کنند.

مبلغان در صورت تمایل به همکاری با گروه های تبلیغی اداره مبلغان از جمله گروه مبلغان اماکن عمومی، گروه مبلغان دانش آموزی، گروه مبلغان زباندان و گروه مبلغان پاسخگو (شبهات مهدویت) می‌توانند به ادمین امور مبلغان به نشانی  @admin_mobaleghan در پیام رسان ایتا پیامک همکاری ارسال کنند.

این پویش از روز شنبه 24 مهر آغاز می‌شود و تا روز 28 مهر ادامه دارد.